ΖΑΛΜΠΑ

ΧΡΟΜΑΤΙΖΜΟΙ

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Προεργασία και Αστάρωμα

 

Για να περάσουμε πλαστικό σε καινούριους τοίχους πρέπει να κάνουμε κάποιες προεργασίες που αναφέρονται παρακάτω:

 

  • Η πρώτη εργασία που θα πρέπει να κάνουμε είναι να φτιάξουμε όλα τα μεγάλα μερεμέτια με γύψο και νερό σε εσωτερικούς τοίχους ή τσιμέντο λευκό με αστάρι πλαστικού με παρετείνα ή κόλλα πλακιδίων ρευστή αραιωμένη σε 4 μέρη νερό για εξωτερικούς
  • Η πρώτη εργασία που θα πρέπει να κάνουμε είναι να φτιάξουμε όλα τα μεγάλα μερεμέτια με γύψο και νερό σε εσωτερικούς τοίχους ή τσιμέντο λευκό με αστάρι πλαστικού με παρετείνα ή κόλλα πλακιδίων ρευστή αραιωμένη σε 4 μέρη νερό για εξωτερικούς.
  • Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός τριβιδιού με σμυριδόχαρτο, τρίβουμε όλες τις επιφάνειες που πρόκειται να περαστούν (όσο περισσότερο τριφτούν οι τοίχοι, τόσο καλύτερη επιφάνεια θα έχουμε).
  • Ξεσκονίζουμε και, αφού επιλέξουμε το αστάρι της προτίμησης μας, ασταρώνουμε με κύλινδρο ή πινέλο. Στο αστάρωμα θα πρέπει να προσέξουμε να μην μένουν απέραστες περιοχές γιατί αργότερα, στο βάψιμο με πλαστικό, θα μας παρουσιάσει διαφορές χρωμάτων.
  • Μετά το αστάρωμα δεν πρέπει να ξύσουμε τους τοίχους γιατί θα χρειαστεί να ξανασταρωθούν αυτά τα σημεία.
  • Οι μεταλλικές επιφάνειες που πρόκειται να βαφτούν με πλαστικό, είναι απαραίτητο να περαστούν πρώτα με αστάρι μετάλλων ή μίνιο για να μη σκουριάσουν.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΦΗΣ

 

[ Back ]

 

Τώρα Online

We have 4 guests online

Ξερατέ πως ...

Το πορτοκαλί δίνει ζωντάνια. Εμφυσήστε ζωή σε σκοτεινά βορινά δωμάτια και ανήλια κλιμακοστάσια.

περισσότερα...